Ομαδικές Συμμετοχές

ΕΡΕΥΝΑ

Επίλεξε, ερεύνησε και παρουσίασε ένα θέμα που πηγάζει από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, πραγματοποιώντας μια πρωτογενή έρευνα με την Κοινότητά σου.
Η παρουσίαση θα είναι μαγνητοσκοπημένη και η διάρκειά της δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 λεπτά.

SDG’s SPOT

Κάθε Κοινότητα που θα συμμετάσχει στην κατηγορία spot, καλείται να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό spot μέγιστης διάρκειας 30 δευτερολέπτων με θέμα «Οι Πρόσκοποι για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ»
Μέσα από το spot θα πρέπει να γίνεται σαφές ότι οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, εδώ και 110 χρόνια, εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου
Κάθε spot μπορεί να επικεντρώνεται σε έναν ή περισσότερους Στόχους Αναλυτικές πληροφορίες για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης οι Κοινότητες που θα συμμετάσχουν μπορούν να αντλήσουν από τη σελίδα https://scouts4sdgs.gr
Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κοινωνικής απόστασης όπως ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Κάθε Κοινότητα που θα συμμετάσχει στην κατηγορία τραγούδι, καλείται να συνθέσει ένα τραγούδι είτε με δική της μελωδία είτε διασκευάζοντας κάποια ήδη γνωστή μελωδία. Η μπάντα θα πρέπει να αποτελείται από 3 άτομα και άνω, τα οποία θα βιντεοσκοπήσουν την συμμετοχή τους ατομικά, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα προκύψει από το μοντάζ των επιμέρους βιντεοσκοπήσεων.

ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Κάθε Κοινότητα που θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ταινία Μικρού Μήκους καλείται να δημιουργήσει μία ταινία χρονικής διάρκειας από 5-10 λεπτά. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων θα πρέπει να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κοινωνικής απόστασης όπως ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
(Η Πανδημία COVID-19 θεωρείται μη επιλέξιμο ως σενάριο.)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s