Ψυχαγωγική Ζώνη

WORKSHOPS

Βιωματικά εργαστήρια, διάρκειας 1 ώρας, στα οποία Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν μέρος ατομικά. Η προεγγραφή σε κάθε εργαστήριο θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Π.Α.Π.Ε. και είναι υποχρεωτική για την συμμετοχή. Ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε εργαστήριο είναι περιορισμένος. Η θεματολογία θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της Π.Α.Π.Ε. και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ενδεικτική θεματολογία:
Επαγγέλματα του μέλλοντος, Διερεύνηση προσωπικού τύπου μάθησης, Δημιουργικότητα, Ανακύκλωση, Διάσωση Άγριας Ζωής, Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, Earth Tribe, Exams management, He for she, Νοηματική γλώσσα, Self branding, Κοινωνική & συναισθηματική νοημοσύνη, STEM, ασφάλεια στο διαδίκτυο.

LEISURE TIME

Ήρθε η ώρα για χαλάρωση! Ό,τι ώρα θέλεις, για όση ώρα θέλεις, σε περιμένουν εικονικά δωμάτια έτοιμα να σου προσφέρουν πληθώρα δραστηριοτήτων! Cam- pfire, sports arena, scout-café, among us και πολλές ακόμη εκπλήξεις σε περιμένουν!

PRISMA

Το prisma είναι μία δράση που φέρνει τους εφήβους σε επαφή με ομιλητές και ομιλήτριες από ετερόκλητα περιβάλλοντα, που το προσωπικό τους ταξίδι και οι ιδέες τους θα εμπνεύσουν τους νέους, θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη και παράλληλα θα προκαλέσουν έναν παραγωγικό προβληματισμό που μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή νοοτροπιών και κατάρριψη στερεοτύπων.

YOUTH TALENT SHOW

Ψάχνεις κοινό να παρουσιάσεις τα ταλέντα σου; Έχεις βάλει την υπογραφή σου σε κάποια εφεύρεση; Στείλε το βίντεο με την παρουσίασή σου και βγες στο stage του show ταλέντων και εφευρέσεων της φετινής e-Π.Α.Π.Ε.!

Σχολιάστε