Ατομικές Συμμετοχές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα κλικ σου γίνονται ανάρπαστα; Στείλε 1 φωτογραφία για κάθε μια κατηγορία που θέλεις να πάρεις μέρος!

“Ανιχνευτική δράση”
Τις αναπολούμε όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό…Θέλουμε φωτογραφία, από δράση της Κοινότητάς μας διαδικτυακή ή όχι!
“Φυσικό Τοπίο”
“Η φύση μιμείται την τέχνη” έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ. Θέλουμε μια φωτογραφία σας, από ένα φυσικό τοπίο, που τόσο πολύ μας έλειψε…
“Η πόλη μου… από το μπαλκόνι μου !”
Και η επίκαιρη κατηγορία. Θέλουμε μια φωτογραφία, που να μας δείχνει την έρημη ή και όχι πλευρά της πόλης μας… Μια οπτική σας για την κατάσταση!!
“Πρόσωπα”
“Ένα πρόσωπο είναι ευκίνητο, μια μάσκα όχι”… ίσως πιο επίκαιρα από ποτέ τα λόγια του Maurice Chapelan. Ας αφαιρέσουμε για λίγο τις μάσκες από τα πρόσωπα μας και ας εκφραστούμε.

ΠΕΖΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αν σου λένε πως η πένα είναι η προέκταση του χεριού σου… και αν γράφεις κείμενα που συγκλονίζουν, τότε ετοίμασε την πένα σου και στείλε μέχρι και 2 πεζά, τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδικό συνεργάτη.

ΠΟΙΗΜΑ

Εκφράζεσαι βάζοντας λέξεις στη σειρά; Δημιουργείς εικόνες μέσα από στροφές; Μεταφέρεις συναισθήματα με λίγες μόνο προτάσεις; Στείλε έως 2 ποιήματα τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδικό συνεργάτη.

ΣΚΙΤΣΟ

Σκιτσάρεις συνεχώς; Πάρε μέρος στον διαγωνισμό σκίτσου και στείλε μέχρι και 3 σκίτσα, τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδικό συνεργάτη.

ΚΟΜΙΚ – ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορείς να χωρέσεις το χιούμορ σου στο χαρτί; Στείλε έως και 3 κόμικς – γελοιογραφίες τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδικό συνεργάτη.

ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ MEMES

Δημιούργησε τα δικά σου memes! Κάθε ανιχνευτής θα μπορεί να στείλει έως 3 Προσκοπικά memes με υλικό από την Προσκοπική ζωή, τα οποία θα αξιολογηθούν από ειδικό συνεργάτη.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Δημιούργησε τη δική σου χρηστική εφαρμογή έξυπνου τηλεφώνου, με Ανιχνευτικό περιεχόμενο ή και μη, και δώσε τον εαυτό σου μια ευκαιρία που δεν μπορείς να φανταστείς !!!

FORUM

Πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία να προτείνεις ένα θέμα που σε απασχολεί και να συμμετέχεις σε κάποιο κύκλο συζήτησης που θ’ ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. Θα μπορούσες εάν επιθυμείς να συντονίσεις εσύ τον κύκλο συζήτησης !

Σχολιάστε