ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΖΩΗΣ (ΠΟΔΑΖ)

Το 2021 προσκομίστηκαν σε Κέντρα Περίθαλψης πάνω από 10.000 Άγρια Ζώα (πτηνά, θηλαστικά, ερπετά).Για την ασφαλή διάσωση ενός Άγριου Ζώου εφαρμόζουμε κάποιες βασικές αρχές και χρειάζονται κάποιες γνώσεις. Την πρώτη μέρα της 37ης ΠΑΠΕ, την Πέμπτη 28 Απριλίου, από τις 15:30 μέχρι τις 18:30 μπορείτε να συμμετέχετε ατομικά στο Σεμινάριο Διάσωσης που οργανώνει η Προσκοπική Ομάδα Διάσωσης Άγριας Ζωής/Π.Ο.Δ.Α.Ζ.

Παρακολουθείστε το θέμα: Η «μαγεία» της Διάσωσης wildlife με ανάλυση των βασικών αρχών της ΠΟΔΑΖ και επίδειξη διασωστικού εξοπλισμού και το θέμα: Απαγωγείς ή Διασώστες με οδηγίες για τις περιπτώσεις ανεύρεσης μωρών πτηνών και ζώων και συμμετέχετε στο παιχνίδι Wildlife Rescue Simulation!

Όποιος ανιχνευτής/ανιχνεύτρια επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο, πρέπει να συμπληρώσει αυτή τη φόρμα: https://forms.office.com/r/jcwfhZpeTf , μέχρι τις 18 Απριλίου. Όσοι/όσες το παρακολουθήσουν θα λάβουν τον «Οδηγό ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ για την Άγρια Ζωή» και θα έχουν προτεραιότητα για την παρακολούθηση της επόμενης Εκπαιδευτικής Συνάντησης της Π.Ο.Δ.Α.Ζ.

Η ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s