Μουσικά συγκροτήματα

Γνωστή και ως Απολλώνια τέχνη, η μουσική παίρνει το όνομά της από τις εννέα Μούσες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης, ο διαγωνισμός μουσικών συγκροτημάτων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δρώμενα και γεμίζει δημιουργικά μία ολόκληρη βραδιά. Μικρά μουσικά σχήματα και συγκροτήματα, αποτελούμενα από εφήβους ταξιδεύουν από όλη την Ελλάδα για να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους μπροστά στο κοινό.

Από παραδοσιακά τραγούδια μέχρι ροκ και από έντεχνα μέχρι ξένα, το ρεπερτόριο περιλαμβάνει τα πάντα και καταφέρνει να μεταφέρει έναν ηλεκτρισμό που ξεσηκώνει το ακροατήριο. Για μία ακόμα φορά, οι μουσικές ανησυχίες των συμμετεχόντων βρίσκουν εύφορο πεδίο να αναπτυχθούν, εκφράζοντας συναισθήματα, ανάγκες, βιώματα και κάθε τι θέλουν να μοιραστούν με συνομηλίκους τους από όλη την Ελλάδα.

Η δήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στη μεγάλη συναυλία θα πρέπει να αναγράφεται στην αίτηση συμμετοχής της Κοινότητας η επιλογή της να ασχοληθεί με τον διαγωνισμό. Από την πλευρά της διοργάνωσης, υπάρχει μέριμνα να διατεθούν drums και πλήκτρα. Οι μπάντες θα πρέπει να φροντίσουν για οποιοδήποτε άλλο μουσικό όργανο απαιτηθεί.

Σχολιάστε